Spätná väzba rovesníckych mediátorov k 1. žiackej konferencii rovesníckych mediátorov

10.12.2017 19:09

"Som neskutočne nadšená. Na ten deň nikdy nezabudnem. So svojim výkonom a výkonom druhých som nadmieru spokojná a myslím, že boli spokojní aj druhí. Jedna vec mi vadí. A to, že k rezňu nebol citrón :-). Najviac sa mi páčilo vystúpenie Johanky a Lenky zo ZŠ Alexandra Dubčeka."

rovesnícka mediátorka, 7. ročník, ZŠ Záhorácka Malacky

"Ďakujeme, že sme mohli prísť a zúčastniť sa mediátorskej akcie. Veľmi sa nám tam páčilo, bola tam príjemná atmosféra a radi sme spoznali ďalších rovesníckych mediátorov z iných škôl. Boli tam skúsení a aj menej skúsení mediátori, ktorých nápady a postrehy náa inšpirovali. A aj tí menej skúsení mediátori sa pri akivitách zapájali a bolo vidieť, že keď "vyrastú, tak sa z nich stanú dobrí rovesnícki mediátori." 

Johanka a Lenka, ZŠ Alexandra Dubčeka, Bratislava

"Na konferencii sa mi páčila spolupráca, komunikovanie. Mediácia je super. Naučíme sa tam nové veci, cítim sa tam veľmi dobre. Sú tam skvelí ľudia. Niektoré chvíle boli prekvapujúce a veľmi zábavné chvíle boli s mediátormi z druhej školy. Veľmi sa mi páčilo. "

rovesnícka mediátorka, 5. ročník, ZŠ Záhorácka, Malacky

"Bolo to fajn. Nič sa tam nemuselo zlepšovať. Najlepšie bolo jedlo. Páčilo sa mi všetko. Nič nebolo zlé. Všetko bolo dobré. A tie prezentácie boli pekné. A pitie bolo dobré." 

rovesnícka mediátorka, 4. ročník, ZŠ Záhorácka, Malacky

"Volám sa Patrik Taliga a som žiakom 9.A triedy na základnej škole Alexandra Dubčeka v Bratislava...Moje prvé pocity ,keď som po prvý krát prišiel do školy,  boli dvojaké. Na jednej strane som bol šťastný, že som niekde, kde môžem reprezentovať moju školu a samozrejme seba, no mal som aj veľký stres. Bolo to prvé stretnutie s akciou takéhoto typu. Bolo zaujímavé poznať mnoho iných ľudí, zaujímavých ľudí a zasmiať sa nad niektorými zaujímavými historkami z ich ´mládí´. Bolo to milé a príjemné pracovať s ľuďmi, ktorých som doteraz nepoznal. Naozaj všetkým, ktorí pri mne stáli, ako p. Chowaniecová, p. Kačurová, tak p. riaditeľ Bernáth. Chcem aj poďakovať p. Bieleszovej za všetko čo pre mňa, ale aj ako komunitu mediátorov spravila. A ešte raz chcem poďakovať aj všetkým, ktorých tu nevymenujem. Boli ste super kolektív a dúfam že sa ešte niekedy stretneme." 

Patrik Taliga, rovesnícky mediátor ZŠ Alexandra Dubčeka, Bratislava

"Všetko - občerstvenie, aktivity, hostia. Keby to bolo každý rok. Veľmi sa mi to páčilo. Bolo to krásne." 

rovesnícka mediátorka, 4. ročník, ZŠ Záhorácka, Malacky

"Perfektná atmosféra. Super aktivity. Občerstvenie bolo tiež dobré. So stredoškolákmi sa super pracovalo. Veľmi rýchlo sme sa rozdelili na skupiny."

rovesnícka mediátorka, ZŠ Záhorácka, Malacky

"Páčila sa mi hlavne skvelá atmosféra. Bavilo ma vo vestibule každého človeka pozdraviť, privítať, vypýtať si od nich meno....a tak. Aktivity, ktoré sme robili, aj keď sme ich už poznali, boli celé príjemné a bolo to odlišné ako zvyčajne. Dojem z ľudí, priestorov, občerstvenia, programu som mala dobrý a myslím, že rovnako aj všetci zúčastnení."

rovesnícka mediátorka, 9. ročník, ZŠ Záhorácka, Malacky

Späť